2024. április 21., vasárnap

A Bika jegyű ember és az utazás, a flörtölés - április 21-május 20.

            A bika és az utazás: A kényelemszerető bikák nem tartoznak a szenvedélyes utazók közé. Vadkempingezésre, autóstoppos túrákra, kalandos kirándulásokra senki ne számítson a bika társaságában. Azért egy festői környezetben fekvő igényes szálloda és a helyi ételspecialitások elegendő csáberőt jelenthetnek számukra, hogy kimozduljanak megszokott otthonukból.  Számukra az jelenti a legnagyobb elégedettséget, ha jóbarátok meghitt társasságában ehet-ihat és élvezheti a pihenés örömeit. Gondosan és komótosan készül a szabadságra. Általában közelebbi úticélt választ, s azt még aznap szeretné is elérni. A földhözragadt Bika repülõgép helyett inkább saját kocsijával indul útnak, s ha egyszer megkedvel egy helyet, akkor oda többnyire vissza is tér.
            A bika jegyhez tartozó országok: Svédország, Írország, Törökország, Görögország, görög szigetek, Capri, Ciprus, Lengyelország, Perzsia, Mauritius, Franciaország, Svájc, Mallorca
            A bika jegyhez tartozó városok: Lipcse, Luzern, Zürich, Palermo, St. Louis, Dublin, Mantova, Verona
            A bika és a flörtölés: Nem a flörtölés nagymestere, de mindenképpen el kell ismernünk jártasságát ezen a területen is. Tekintve, hogy igen érzéki és beszédes, és rendkívül természetesen viselkedik, szintén nagy sikere van az ellentétes nem képviselőjénél, akik egyaránt rokonszenvesnek, barátságosnak, pikánsnak és szexinek érzékelik őt. A Bika azonban még csak futó viszonyt sem kezd bárkivel, ilyen tekintetben is válogatós. Ezt a viszonyt is csak megbízható partner oldalán tudja elképzelni. Ahhoz, hogy túltegye magát ezen a kritériumon, sokkal erősebb, már-már a szerelemmel határos vonzódást kell éreznie partnere iránt.
          A Bikára az is jellemző, hogy a flörtölés nem lehet túlságosan kurta. Az egyetlen éjszakára szóló öleléseket nem fogadja el. Futó viszonyt is egyfajta értéknek tekinti, ezért sokat ad arra, hogy a kapcsolat ebben az esetben is gyengéd és szenvedélyes legyen. A külső szemlélő egyáltalán nem tudja megítélni, mikor szerelmes és mikor flörtöl a Bika.
     A Bikát flörtölésre, elsősorban a skorpió, a mérleg, az oroszlán és a szűz vonza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése