2012. június 22., péntek

Útmutató rák (június 22.–július 22.) jegyű férfiakhoz

Ha egy ügy mellett elkötelezi magát, makacskitartással képes céljáért küzdeni. Jól alkalmazkodik, és viszonylag könnyen beilleszkedik bárhova. Egész lényét az érzelem, az érzések uralják. Rendkívül kreatív, ösztönösen merész dolgokat, rendszerint helyes döntéseket hoz, mégis a halogatás nagymesterének nevezhető.
Hogyan szeret? Családszerető alaptermészete ellenére a Rák férfi akár több házasságot is köthet. Nem képes szeretni, szeretkezni, ha nincs olyan hangulatban. Nemi energiája változó erősségű. A Rák férfinak olyan társra van szüksége, aki sokoldalú, érzékeny, rá tud hangolódni változékony ványaira. Ideális és hosszú távra szóló a kapcsolat, ha olyan nőt választ, aki valamilyen módon hasonlít az anyjára, vagy annak pont az ellenkezője. Gyengéje még a félénk, visszahúzódó intelligens nő, akinek fontosa tradíció. Rendszerint hosszú ideig kitart egy párkapcsolatban, még akkor is, ha az már kihűlőben van, és már több benne a rossz, minta jó.
Mit szeret? Szeret parancsolni, de ezt oly módon teszi, hogy mégsem tűnik annak, akinek mondja, az lelkesen követi őt. Imádja, ha tanácsot kérnek tőle, mert akkor érzi, hogy szükség van rá.Szereti a sportot, főként a vízi sportokat részesíti előnyben, de a foci vagy a kerékpártúra is igazi élvezetet jelent számára, pláne, ha barátokkal vagy a családdal teheti. És persze szeret enni meg főzni is, főként anyuci receptje szerint.
Mit nem szeret? –Önzetlen barát, de ha ezzel visszaélnek, a lelkét mélyen megsebzik, éls akkor keményen visszavág. –Nem feledkezik meg szerettei fontos évfordulójától, ám ha az övét felejtik el, azzal megsértik, és sokáig nem békél meg. –A kritikára érzékeny, ezért csak finoman, dicséretbe bújtatva mondjunk véleményt a teljesítményéről, vagy akár az öltözködéséről.
Milyen főnök? Lelkiismeretes, dolgos, és ugyanezt várja el másoktól is. Hármas célkitűzés vezérli: pénz, pénz, pénz. A Rák főnök mindent pontosan kiszámít, agyában mindenről precíz könyvelést vezet, amiben bámulatos emlékezete segíti.
Hogyan kérjünk tőle fizetésemelést? A kérésnél hivatkozzunk arra, hogy a megemelt fizetésnek milyen pozitív hatásai lennének a családunkra – mivel a Rák szociálisan érzékeny –, ez meglágyítja a szívét. Egyébként magától is ad, ha úgy látja, megérdemeljük.
(Forrás: Nők Lapja)