2020. november 27., péntek

Férfi-nő kapcsolat a humor jegyébenA vagyon összetartó ereje
Egy luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer csak érkezik egy gyönyörű, csinos, fiatal nő és megcsókolja a férjet. A felesége felháborodva, önmagából kikelve kérdi:
- Ki ez a nő?
A férj, teljesen nyugodtan: - A szeretőm.
- Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez
- ordítja a feleség.
- Jó szívem
- mondja a férj csendesen -, váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, sízés az Alpokban, és még sorolhatnám...
Mély csend következik, csak az evőeszközök csilingelése hallatszik.
Egyszer csak belép az étterembe a család egyik barátja, jobbján egy csinos fiatal nővel.
A feleség ismét felháborodva: - Ki az a nő ott a Bélával?
- A szeretője -
mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal.
Kis csend következik, majd a feleség megszólal: - A miénk szebb!

Hogyan bánj..
…egy nővel:
Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza. Lasszózd meg neki a holdat és hozd le neki a csillagokat az égről. Légy vele türelmes és megértő, bármit is tegyen, vagy mondjon. Segíts neki dönteni, de soha ne dönts helyette. Imádd úgy, hogy tudja, érezze, csak őt imádod,... és még sorolhatnám...

…egy férfival:

Legyél meztelen. Hozz neki rántott húst és sört. Ne állj a TV elé.

2020. november 23., hétfő

A nyilas jegy szerelmi horoszkópja - november 23-december 21.


A nyilas férfi szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást, pénzét is mindenféle titkos vállalkozásokba próbálja befektetni.
Különösen vonzzák a szép asszonyok. Meghódításukra a Nyilas férfi minden eszközt bevet,  a virág- és telefonüzenetektől a bókokig és érzelmes levelekig. Állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elkötelezni az életét. Már csak azért sem lehetnek tartósak a kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi. Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit a saját elképzelése szerint akar modellálni, és sajátos képessége révén képes is meggyőzni a kiválasztott nőt, hogy azt tegye amit ő akar. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen a hangos jeleneteket nem tűri el senkitől. A Nyilas férfi idealista és romantikus. Szellemes, sármos, optimista és jókedvű. Kiváló szónok. De mivel túl szabad és szókimondó, a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent. A bírálat nem fog rajta. Nem jó diplomata, de a szavát igyekszik mindig betartani. Megértő barát, nagylelkű és ambíciós, csakhogy kissé depresszív alkat.

      A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól. Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését. Eszményi társa: Kos, Ikrek és a  Mérleg férfi. Működőképes kapcsolat lehet: Vízöntő, Halak, Oroszlán, Nyilas férfival. Nehezen illenek össze: Bika, Rák, Szűz férfival.
Jobb, ha nem próbálkoznak: Bak, Skorpió jegyűekkel. Szerelmes lesz, de megtartani nagyon nehéz, mivel a csalódásokra úgy reagál, hogy egész egyszerűen továbbáll. Ő maga is izgalmas, érdekes, erotikus nő, akitől távol áll a háziasszonyi szerep. Kalandor típus, de mindezt olyan kedvességgel, magabiztossággal és melegséggel teszi, hogy azonnal belopja magát mindenki szívébe. Olyan férfi illik hozzá, aki arra vágyik, hogy különleges, megfoghatatlan társa legyen, akivel együtt élvezheti az életet.
(Forrás: szerelmes-ember-horoszkopja.blog.hu)