2015. augusztus 24., hétfő

A Szűz jegyű férfi jellemzői - - - - (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nyughatatlan energiáinak köszönhetően sokat sürög-forog, tevékenykedik. Gyakorlatias gondolkodású, ám előfordul, hogy elveszik a részletekben. Erős kritikai beállítottságú, megtörténik, hogy a másiktól többet követel, mint saját magától. Szívós, anyagias, mindenből hasznot szeretne. A nők, akikkel a Szűz jegyű férfi jól kijön: Szűz, Bak, Bika, Rák, Halak.

Hogyan szeret?
Komolyan veszi a testi kapcsolatot, talán túlzottan is. Ezért fordulhat elő, hogy a Szűz jegyűek között több az egyedülálló, mint a többi jegy szülöttei között. A szűz férfi szerelmeskedés közben gyengéd, és valószínűleg nagyszerű technikával – csak a szenvedély és a vidámság hiányzik belőle… Remekül alkalmazkodik a partneréhez, és szívesen fogadja a másik kezdeményezését. Házassága rendszerint értelmi alapon szokott nyugodni. Érdekes módon a kapcsolatai és szerelmi ügyei mégis zavarosak, mert soha nincs teljesen tisztában saját érzelmeivel. A partnerválasztás is nehéz számára, mert túlságosan válogatós, és ehhez még némi határozatlanság is társul. Ezért gyakran őt választják, és nem ő választ. Tartós párkapcsolatát veszélyezteti, hogy nagy kedvvel folytat titkos viszonyokat, ami a fantáziatúltengésre vezethető vissza. Meg arra, hogy kedveli a változatos elfoglaltságokat, ami a szerelmi életére is érvényes.

Mit kedvel?
Ahol észreveszi, hogy szeretik, ott odaadó, bizalmas, nyílt és megbízható. Másokkal szemben azonban hallgatag és tartózkodó. Kitűnő üzleti érzéke van, ez teszi képessé ara, hogy minden helyzetben feltalálja magát. Nemcsak a saját, de családja egészségére is odafigyel. Szeret túrázni, a természet gyermeke.

Mit nem kedvel?
-Ha igazságtalanul bántják, megsértik, vagy a háta mögött pusmognak, netán nevetnek rajta. Ha ezt megtudj, hosszú ideig marad a sértettsége.
-Gyűlöli a pontatlanságot, ezért a megbeszélt randevúra legalább öt perccel korábban érdemes érkezni – amit nagyra fog értékelni.
-Az ápolatlanság, a rendetlen lakás, az egymással nem harmonizáló ruhadarabok viselése kritikussá teszi és kiábrándítja.

Milyen főnök?
Inkább jó beosztott, mint irányító vezető. Hiányzik belőle néhány, a jó vezetői képességekhez elengedhetetlen tulajdonság, mint például a szintetizáló képesség, a nagyvonalúság, a rugalmasság. Lehet, hogy a cége nem fejlődik látványosan, de elkerüli a nagyobb kudarcokat is.

Hogyan lehet tőle fizetésemelést kérni?
Be kell tartani a hivatalos utat: írásban kérjünk tőle fizetésemelést. Nem árt számokra hivatkozni, nagyra értéki a diagramokat, a kimutatásokat.
(Forrás: Nők Lapja)

1 megjegyzés: