Hozzávalók:
- egy 1,5 kg-os csirke
- 12 dkg vaj
- 50 dkg paradicsom
- 20 dkg burgonya
- 1 mk. fahéj
- 1 mk. fehér bors
- 10 dkg gomba
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg tök
- só
-1 l
forró víz
- 12 dkg vaj
- 50 dkg paradicsom
- 20 dkg burgonya
- 1 mk. fahéj
- 1 mk. fehér bors
- 10 dkg gomba
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg tök
- só
-
Elkészítése:
A
csirkét megtisztítjuk, majd a combokat rajtahagyva szétszedjük. A vajat
felhevítjük, majd megpirítjuk benne. Utána kiszedjük, és a vajra rátesszük a
felkockázott burgonyát és a többi zöldséget. Megfuttatjuk rajta, majd a húshoz
adjuk. sóval, borssal és fahéjjal ízesítjük, majd rátesszük a felszeletelt
paradicsomot. Felengedjük a vízzel, és felfõzzük. Utána közepes hõmérsékleten,
lefedve készre fõzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése