-
A
krumplit megmossuk, megpucoljuk, felkockázzuk, vagy karikára
vágjuk - ahogy szeretjük.
-
Az
olajat egy közepes lábasban felhevítjük, hozzáadjuk a
fűszerpaprikát, és 1 percig kis lángon melegítjük, majd
hozzáadjuk a krumplit, és összekeverjük.
-
Felöntjük
annyi vízzel, amennyi pont ellepi a krumplit, megszórjuk
majorannával, sózzuk, hozzátesszük a babérlevelet, és lefedve
főzzük kb. 25 percig, míg a krumpli megpuhul.
-
Közben
a tejfölt kikeverjük a liszttel, és belemerünk egy merőkanállal
a főzelék levéből. Csomómentesre keverjük, majd visszaöntjük
a főzelékbe.
-
Elkeverjük,
és még 5 percig főzzük kis lángon, hogy kicsit besűrűsödjön.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése