Hozzávalók
4 főre:
8 db bőr nélküli
csirkecomb
1 db kaliforniai
paprika
2 db kisebb
lilahagyma
2 db citrom
3 gerezd fokhagyma
Fűszerezéséhez:
só
bors
oregánó
Elkészítése:
Melegítsük
elő a sütőt 220 fokra. Amíg a sütő felmelegszik, készítsük el a
fűszerkeverékünket. Egy kis tálban keverjük össze az oregánót, apróra vágott
fokhagymát, reszelt citromhéjat, sót, és a borsot. Helyezzük egy tepsibe a
csirkecombokat és a negyedre vágott zöldségeket. 35 perc után szórjuk meg a
csirkét a fűszerkeverékkel. Süssük még 10 percig, hogy átvegye az étel a
fűszerek ízét.
Az
oregánó és fokhagyma kivételes kombinációja. Könnyen elkészíthető nem
mindennapi vacsora.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése