2020. július 21., kedd

NOSZTALGIA - Alsóörsi halászléfőző piknik, 2012. július 21.

        Látogatás a helyszinen 9 órakor 

          Az alsóörsi Sirály-parkba hív mindenkit a röplap. A halászléfőző piknik névadója a halászléfőző verseny, melynek eredményhirdetése 17.10-kor történik. Ma reggel 9.00 órakor kisétáltam a helyszínre, ahol (a képen látható) Ferenczi Gábor alpolgármester pakolta a padokat, asztalokat, készítve elő a vetélkedést. (A röplapon egyébként rendezőként egyedül Alsóörs Község Önkormányzata szerepel. Gondolom, a miatt pakolja a teherautóról az alpolgármester egyedül a berendezést, mert kevés a férfi  az önkormányzatnál.) Előzetesen 16 csapat nevezett, félnek, hogy az esőrehajló idő miatt nem fog mindegyik eljönni. Tavaly a Bajáról érkezett csapat győzött. Az idén is jönnek Bajáról, majd meglátják, hogy ki lesz a győztes..

          A fenti képen látható két úr a proletárdiktatúra idejéből ismerős tempóban építette a szinpadot. Fogalmuk sem volt róla, hogy ezen 15 órától a Golding Tánc-sport Egyesület, 16.30 órától az Acro-Dance rock-and-roll show, 18 órától a Sirály Nyugdíjas Egyesület Dalköre lép fel. De még azt sem hallották, hogy 20.30 órától maga Demjén Ferenc fog sztárvendégeskedni itt, majd a Flipper Zenekar nyomja 21.30 órától az "utcabáli" zenét.
          Megnyugtatom blogom látogatói közül azokat, akik nem tudnak e fenti kedvcsinálómra Alsóörsre eljönni - például Kuwaitból, Ausztráliából, Braziliából, vagy akár csak innen Erdélyországból -, nekik holnap igyekszem beszámolni az egész napról, nehogy hiányérzetük legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése