Hozzávalók
30 dkg nagykocka
15 dkg füstölt sonka
5 dkg vaj
só
őrölt bors
3 dl tejföl
2 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
15 dkg füstölt sonka
5 dkg vaj
só
őrölt bors
3 dl tejföl
2 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítése
A tojássárgájákat keverd habosra, add hozzá a
puha vajat, tejfölt, ízesítsd őrölt borssal, sóval, és szórd bele az apróra
vágott sonkát.
A tésztát főzd ki sós vízben, csöpögtesd le,
és forgasd a tejfölös masszába. Végül keverd hozzá a tojásfehérjéből nyert
kemény habot. Ezt töltsd egy kivajazott, morzsával meghintett tepsibe, és
előmelegített sütőbe, és 30 percig süsd.
Tálalás előtt hagyd kicsit pihenni, hogy
szebben lehessen szeletelni.
(Forrás:
109.hu)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése