Hozzávalók
-
1 csirke
- 50 dkg vöröshagyma
-2 dl
tejszín
- 5 dkg vaj
- 3-4 ek. liszt
- só, fehér bors
- késhegynyi őrölt szerecsendió-virág
- 50 dkg vöröshagyma
-
- 5 dkg vaj
- 3-4 ek. liszt
- só, fehér bors
- késhegynyi őrölt szerecsendió-virág
Elkészítés
A csirkét feldaraboljuk,
sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk. Ezután vajon átsütjük, majd
egy jénaiba tesszük. Hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát, majd leöntjük a
tejszínnel és kb. 1 dl
vízzel. Meghintjük még kevés sóval, borssal és a szerecsendió-virággal. Így
lefedve kb. háromnegyed órát pároljuk, majd megpirítjuk, és ízlés szerint
valamilyen körettel kínáljuk. (Találtam:
109.hu)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése