Hozzávalók:
-
1 csomag tészta
-
1 konzerv paradicsom
-
1 üveg szárított paradicsom
-
1 hagyma
-
3 gerezd fokhagyma
-
1 üveg gomba
-
6-8 fürtös paradicsom
-
oregánó
-
bazsalikom
-
só és bors ízlés szerint
-
sajt
Elkészítése:
Tegye
fel főni a tésztát a szokott módon.
Közben
aprítsa fel a hagymát, a fokhagymát, egy kisebb marék gombát és
körülbelül 7-8 darab szárított paradicsomot.
A
hagymát és a fokhagymát kezdje el megpirítani egy kis olajon,
majd adja hozzá az apróra vágott gombát.
Amikor
eléggé megpirult, mehet bele a konzerv paradicsom.
A
fürtös paradicsomokat turmixolja le, és mehet az is az
edénybe.
Hagyja
egy kicsit összerottyanni, végül tegye bele a nagyobb darabokra
vágott szárított paradicsomot. Ezt az alapanyagot semmiképp se
hagyja ki belőle.
Sózza
és borsozza ízlés szerint, majd mehet bele az oregánó és a
bazsalikom is ízlés szerint.
A
tésztát szűrje le, és keverje a paradicsomhoz.
Rottyantsa
össze megint, és már kész is.
Tálalhatja
vegán vagy hagyományos sajttal megszórva és egy kis
bazsalikomlevéllel díszítve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése