4 db paradicsom
1 db kígyóuborka
4 kis fej lilahagyma
2 nagy marék olívabogyó
125 g feta sajt
Öntet
4 ek olívaolaj
1,5 tk citromlé
1 púpos tk bazsalikom
Elkészítése
Először
az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a
citromlevet és a bazsalikomot. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.
A
paradicsomot, uborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Kimagozzuk az
olívabogyót, ha szükséges, és a többi zöldséghez keverjük. Kis kockákra vágjuk
a feta sajtot, és azt is hozzáadjuk.
Kivesszük
az öntetet a hűtőből, és a salátára öntjük. Óvatosan, a kezünkkel keverjük meg,
nehogy összetörjön.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése