Hozzávalók:
- 6 tojás
- 9 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 3 dkg kakaó
- 1 dkg vaj
Krém:
-2
dl tejszín
-3 dl
tej
- 4 dkg liszt
- 3 tojássárgája
- 8 dkg cukor
- 40 dkg Rama margarin
- 6 dkg kakaó
-0,3 dl
rum
Díszítés:
- 30 dkg csokoládé
-0,2 dl
ol
- 9 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 3 dkg kakaó
- 1 dkg vaj
Krém:
-
-
- 4 dkg liszt
- 3 tojássárgája
- 8 dkg cukor
- 40 dkg Rama margarin
- 6 dkg kakaó
-
Díszítés:
- 30 dkg csokoládé
-
Elkészítése
A cukrot a tojásokkal kikeverjük,
majd kanalanként hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet és az olvasztott vajat.
Kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük.
Amikor kész, tetejére lisztet hintünk, és letakarjuk.
Krém készítése: a cukrot a kakaóval, a tejszínnel és2 dl tejjel felforraljuk. A
maradék tejhez hozzákeverjük a lisztet és a tojássárgáját. Lassan belekeverjük
a kakaós tejet, forrpontig hevítjük, majd kihűtjük. Utána hozzáadjuk a
margarint és a rumot.
Krém készítése: a cukrot a kakaóval, a tejszínnel és
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése