2023. november 23., csütörtök

A nyilas jegy általános jellemzői - november 23-december 21.

 Horoszkóppal vannak tele az újságok, az internet. Most kezdődik a legjobb, a legkellemesebb, a legirigyeltebb  jegy, a nyilas. Mindenkinek van ilyen jegyben született rokona, ismerőse. (Ha véletlenül nincs, nem tudja, mit veszitett!!!) Lehet tanulmányozni, hogyan kedveskedjünk ebben a pazar jegyben született embereknek!

A nyilas jellem:
Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

A nyilas a szerelemben:
Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.
A nyilas és a vacsora: Az aromás-fűszeres ízeket kedveli, egy indiai fűszerezésű ízletes vacsorát valószínűleg nem tudna visszautasítani.
A nyilas színei: bíborszín, ibolyakék
A nyilas testrészei: csípő, comb
A nyilas otthona: nagy terek, sok zölddel, kerttel, kényelmes bútorokkal.
A nyilas jelmondata: "Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."
(Forrás: Velvet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése