2. Használd bármilyen szósz vagy pesto hígítására: Egyszerű és praktikus módszer!
3. Áztass hüvelyeseket: a bab és a lencse is meghálálja, ha a tészta enyhén sós főzővizében áztatod főzés előtt. Sokkal ízletesebb lesz tőle!
4. Lábvíz: ha fáj, bedagadt a bokád, nyugodtan áztasd a makaróni kellemesen melegre hűlt főzővizében, ami (ugyebár) rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, és így szépen leviszi a duzzanatot!
5. Hajmosáshoz: a sós, keményítős víz tökéletes a haj regenerálására. ha sérült vagy száraz a hajad, először öblítsd át alaposan a tészta főzővizével, és csak utána mosd meg samponnal. meglásd, gyönyörű és puha lesz!
6. Zöldség párolásához: Sokkal jobbá teszi a párolt zöldségeket.
7. Levesalapnak: Bármilyen levest feldob!
Forrás: sotryvilag.com
A virágjaimat a tészta főzővizével is öntöztem
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése