Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 1 ananász (darabolt, konzerv)
- 20 dkg rizs
- 1 teáskanál õrölt koriander
- pirospaprika
- 1 banán
- őrölt bors
- só
A díszítéshez:
- korianderlevél
- 1 ananász (darabolt, konzerv)
- 20 dkg rizs
- 1 teáskanál õrölt koriander
- pirospaprika
- 1 banán
- őrölt bors
- só
A díszítéshez:
- korianderlevél
Elkészítése:
Az ananászkockákat a korianderrel és a
pirospaprikával turmixoljuk. A hús vastag részén éles késsel "zsebet"
vágunk, kívül-belül sóval és borssal megszórjuk, és az ananászpürével
megtöltjük. Vajjal kikent tepsibe tesszük, a maradék ananászkrémmel
meglocsoljuk, és készre sütjük. A rizst sós vízben megfőzzük, majd
lecsöpögtetjük. A töltött húst tányérokra tesszük, szósszal meglocsoljuk,
rizzsel körítjük, és korianderrel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése