2024. március 21., csütörtök

A kos jegy szülötte mint főnök, mint munkatárs - március 21.-április 20.

      Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk.
A Kos mint főnök.
            Ő a tipikus főnök, szervezésre, vezetésre termett. Beosztottjaival becsületes, de nagyon igényes. Óriási a munkabírása, a rövid távú feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas, a hosszan tartó feladatokhoz azonban sokszor nincs türelme. Hajlamos mindenkit sürgetni, ellenkezni viszont nem tanácsos vele.
A Kos mint munkatárs
            Alapvetően konstruktív és céltudatos. Fontos, hogy hasznosnak érezze a munkáját, ha megbecsülik, kiváló teljesítményt nyújt. Elsősorban azokat a feladatokat részesíti előnyben, amelyek több-kevesebb önállóságot tételeznek fel. Nem különösebben szereti, ha a kiadott feladatok elvégzése közben útmutatásokkal, észrevételekkel látják el. A Kos szeret szabadúszóként dolgozni.
A Kos és az egészség, a sport 
            A Kos jegyhez tartozó testrész a fej, így az arc, a szemek, a fülek és a száj az átlagosnál érzékenyebbek. Uralkodó bolygója, a Mars miatt jellemzőek lehetnek az akut, lázas betegségek.
A Kos jegyű embernek fontos a mozgás. A sportban is dinamikus, tele energiával. Minden sportot teljes erőbedobással végez, erős benne a küzdőszellem.
Híres Kosok
            Bródy János, Soltész Rezső, Psota Irén, Juhász Gyula, Gubás Gabi, Csollány Szilveszter, Elton John, Sarah Jessica Parker, Tátrai Tibor, Kőrösi Csoma Sándor, Adolf Hitler, Charlie Chaplin, II. Rákóczi Ferenc, Diana Ross, Czeizel Endre, Kőbán Rita,  Johann Sebastian Bach, József Attila, Leonardo da Vinci, Mariah Carey, Vincent van Gogh, Andersen, Herbert von Karajan, Bartók Béla, Quentin Tarantino, Mácsai Pál, Warren Beatty, Eric Clapton, Céline Dion, Esterházy Péter, Kaszás Géza, Jackie Chan, Omar Sharif, Juszt László, Jaen-Paul Belmondo, Gesztesi Károly, Claudia Cardinale, Boros Lajos, Németh Kristóf, Celine Dion, Revicky Gábor, Bodrogi Gyula, Király Viktor, Fekete Pákó.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése