1. Nyelv: főzve, pácolva, füstölve kiváló csemege. 2. Nyak: pörköltbe, gulyásba. 2. Tarja: levesekbe. 3. Rostélyos: párolt húsokhoz,sültekhet, érlelve, pácolva grillekhez, húslevesbe. 4. Hátszín: párolt húsokhoz, sültekhez, érlelve grillekhez. 5. Vesepecsenye: hirtelensültekhez, grillekhez, sztékekhez. 7. Fehérpecsenye: párolt húsokhoz. 8. 10. Felsál (gömbölyű, hosszú): párolt húsokhoz, darált húsokhoz. 9. Feketepecsenye: vadasnak, főtt húsnak. 11. Szegy: levesbe, főtt húsnak. 12. Lábszár: húslevesbe, gulyásba, pörköltnek. 13. Lapocka: pörköltnek, tokánynak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése