2022. augusztus 20., szombat

NOSZTALGIA - Rulett együttes utcabálja Alsóörsön, 2012. augusztus 19.

         Vártuk a Rulett együttes utcabálját, hiszen volt már vendég Alsóörsön, és akkor jól éreztük magunkat. Most azonban csalódtunk. Nem a műsorukban, hanem a hozzáállásukban. A feti kép 22.45-kor készült. Az utcabálra a rendezők 22.00 órára hívták Alsóörs lakóit, vendégeit. A Ghymes együttes csodálatos koncertjének befejezése után egy kövérkés ember kábeleket tekercselgetett a színpadon a legnagyobb nyugalomban. Fél óra elteltével, 22 órakor még mindig ez a látvány szórakoztatta a nagyszámú közönséget. Majd egyszer csak többen is elkezdtek tekercselgetni, pakolgatni a proletárdiktatúra idejéből ittmaradt tempóban. A zenekar "sómenje" 22.50-kor nagy megelégedéssel mondta a mikrofonba: "Milyen szépen összejöttünk". De nem azt, hogy elnézést bolond magyarok, akik tűritek ezt a veletek való packázást.
          22.55-kor azután elkezdődött a műsor. A "sómen" rögvest leszögezte, hogy Magyarország egyik legjobb együttesét halljuk. Ha lett volna humorérzéke, akkor azt is hozzátette volna, és a legbirkább közönségét látjuk.
          Szerény véleményem szerint attól, hogy egy műsorra külön nem kérnek belépőt, még nem jelenti azt, hogy ingyen van, hiszen jómagam is tízezreket fizetek üdülőhelyi díj címén. De még ha ingyen lenne is, ez elfogadhatatlan stílus. Gondolom, a gázsi kifizetésénél figyelembe vették, hogy egy teljes órát késtek, mert legalább az el nem végzett munka "gyümölcsét" élvezhették a zenekar tagjai, ha már az erkölcsi kártérítést a közönseg nem kaphatta meg még egy bocsánatkérés erejéig sem!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése