Hozzávalók
- 80 dkg marhahátszín
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál mustár
- fél dl olaj
- 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
- 15 dkg csiperkegomba
- 1 csokor zöldhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- durvára tört színes bors
- só
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál mustár
- fél dl olaj
- 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
- 15 dkg csiperkegomba
- 1 csokor zöldhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- durvára tört színes bors
- só
Elkészítése
A hátszínt vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, sózzuk, borsozzuk színes borssal, kenjük meg zúzott fokhagymával és mustárral. Forró olajban minden oldalukat süssük pirosra. Karikázzuk fel a répákat, a csiperkét és a hagymát, majd szórjuk tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Fektessük rá az elősütött hússzeleteket, öntsünk alá két deci vizet, és alufóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk puhára. Tálaláskor a párolt zöldségeket halmozzuk tányérra, rá a hússzeleteket, és forrón kínáljuk.
(Forrás: 109.HU)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése