1. Öntözd
vele a virágaidat: ez a víz rengeteg ásványi anyagot tartalmaz,
így a növényeid hálásak lesznek érte. A legjobb, ha akkor
locsolsz vele, ha még langyos a víz.
2. Használd
bármilyen szósz vagy pesto hígítására: Egyszerű és praktikus
módszer!
3. Áztass
hüvelyeseket: a bab és a lencse is meghálálja, ha a tészta
enyhén sós főzővizében áztatod főzés előtt. Sokkal
ízletesebb lesz tőle!
4. Lábvíz:
ha fáj, bedagadt a bokád, nyugodtan áztasd a makaróni kellemesen
melegre hűlt főzővizében, ami (ugyebár) rengeteg ásványi
anyagot tartalmaz, és így szépen leviszi a duzzanatot!
5. Hajmosáshoz:
a sós, keményítős víz tökéletes a haj regenerálására. ha
sérült vagy száraz a hajad, először öblítsd át alaposan a
tészta főzővizével, és csak utána mosd meg samponnal. meglásd,
gyönyörű és puha lesz!
6. Zöldség
párolásához: Sokkal jobbá teszi a párolt
zöldségeket.
7. Levesalapnak: Bármilyen levest feldob!
7. Levesalapnak: Bármilyen levest feldob!
Forrás:
sotryvilag.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése