2023. június 30., péntek

KILENC ÉVE TÖRTÉNT Kiválóan sikerült utcabál Alsóörsön a Jolly-Joker együttessel - 2014. jún. 28.

          Miközben a brazil csapat - bírói segédlettel -  élethalál harcát vívta a chilei fiúkkal a továbblépésért, és ezért sok embert odaszegezett a TV elé, az alsóörsi templomban koncert szólt, valamint az összes többi Balaton parti településen jobbnál jobb programok között választhatott a változékony időjárás miatt messze sem teltházas balatoni közönség - a Jolly-Joker együttes megkezdte idei szereplését Alsóörsön. A Stiff Cynthiával (kapuvári leány) kibővült csapattól a már megszokott jókedvet kapta a fenti körülmények ellenére egyre sokasodó közönség. 
          Megtudtuk - többek között -  tőlük, hogy nyár van, hogy zárjon be a gyár!, hogy játék a szerelem, felszólítottak bennünket, hogy csavarjuk fel a szőnyeget, hogy ne sírjunk, utaztunk a Sánta Máriával (a Neotonnál még Santa Maria), hogy közöttünk mulat Mister Alkohol, sőt még azt is, hogy a pálinka a szerelmük, és az legyen az övék (ezt sokan ordították a táncolók közül is, persze magukra vonatkoztatva!). Volt, hogy egy szoknyáról meg egy nadrágról énekeltek, nemsokkal utána meg elárulták, hogy ruha nélkül mennek a tóba, azután meg a kedvesüket hívták, hogy jöjjön velük, sőt még Koppány vezért is megidézték.
          A képeket a bál elején készítettem, a színpadon elhangzott petróleumlámpa helyett a sejtelmesen villogó reflektorok zavaró hatása, és a táncolók kirobbanó mozgása közepette.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése