- 
A
 kelkáposztát vékony csíkokra, a burgonyát  kisebb kockákra
 felvágjuk. 
- 
Egy
 edénybe beletesszük a káposztát és a burgonyát, és annyi
 forró vízzel öntjük fel, hogy épp ellepje. 
- 
Megsózzuk,
 beletesszük az őrölt köményt is, és feltesszük főni.  
- 
Míg
 felforr, világos rántást készítünk az olajból és a lisztből,
 levesszük a tűzről, belenyomjuk a fokhagymát, és elkeverjük
 benne. Már nem tesszük vissza a tűzre. 
- 
Ha
  megfőtt a burgonya is (ha apróra vágtuk, 3 perc alatt
 megfő!), felhígítjuk a rántást a káposzta levével,
 csomómentesre elkeverjük, és visszaöntjük az edénybe.  
- 
Újból
 felforraljuk, esetleg utána ízesítjük még. 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése