2023. június 28., szerda

Hasznos tanácsok nőknek gazemberek ellen


Ijesztőnek tűnik, de a mai világban nem lehet tudni, mikor vehetjük hasznát...
          HASZNOS TANÁCSOK ARRA AZ ESETRE, HA NEKED TÁMADNÁNAK, VAGY MEGLOPNÁNAK!!!

1. A Tae Kwon Do-ból merítve. A könyökünk a testünk legkeményebb része. Ha elég kicsi a távolság, használd!

2. Egy Új-Orléans-i útikönyvből merítve (Furfangos !)- Ha a tolvaj a pénztárcádat, vagy a táskádat kéri NE A KEZÉBE ADD! Dobd el messzire magadtól. Megvan az esély arra, hogy a táska után megy és FUSS, AHOGY CSAK BÍRSZ ÉS AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET!

3. Ha be vagy zárva egy autó csomagtartójába (Zseniális !) törd be a hátsó lámpa buráját, utána dugd be a kezed a nyílásba és integess, ahogy csak bírsz!  Ez a vezetőn kívül mindenkinek fel fog tűnni!  Ez egy olyan tanács, ami már megmentett életeket!

4. Ha autóba száll, azonnal zárja az ajtókat és induljon. A nők előszeretettel üldögélnek az autójukban és munka, vagy bevásárlás után számolgatnak, jegyzetelnek, stb. NE ÜLDÖGÉLJ A PARKOLÓ KOCSIBAN! Egy prédaleső kifigyelhet és beülhet az anyósülésre, majd pisztolyt szegezve a homlokodnak kényszeríthet, hogy hajts el valahova. Ha egy rabló egyszer már beült a kocsidba és pisztolyt szegez a homlokodnak,
NE KÖVESD AZ UTASÍTÁSAIT! Ismétlem, NE KÖVESD AZ UTASÍTÁSAIT! Inkább tégy kárt az autódban - hajts neki valaminek! Ne félj, a légzsák majd megvéd! A hátsó ülésen ülő fog majd pórul járni. Mihelyst az autó megállt, szállj ki és fuss! Egy megoldás arra, hogy ne találjanak majd rád egy félreeső helyen.

5. Néhány tanács parkoláshoz és garázsba álláshoz:
A.) Légy körültekintő. Nézz körbe. Nézd meg a kocsid belsejét: a hátsó ülést, az anyósülés előtti teret.
B.) Ha egy kisteherautó mellett parkolsz, szállj be a másik oldalról. A legtöbb  sorozatgyilkos akkor támadja meg áldozatát és húzza be a kisteherautójába, amikor az nyitja az ajtaját.
C.) Figyeld meg a melletted parkoló autókat! Ha egy férfit látsz egyedül ülni, különösen ha az az autód melletti kocsiban ül, lehet hogy jobban teszed, ha visszamész az irodádba, vagy a bevásárlóközpontba és segítséget kérsz a biztonsági őröktől. Mindig jobb elővigyázatosnak lenni (mindig jobb paranoiásnak lenni, mint halottnak).

6. Mindig liftezz, és ne gyalogolj. A lépcsőházak mindig tökéletes helyszínek a bűncselekmények elkövetésére, főleg éjjel!

7. Ha egy prédaleső (rabló) fegyverrel rendelkezik, FUSS – lehetőség szerint cikk-cakkban! 100-ból 4 annak az esélye, hogy egy golyó eltaláljon. És még ha el is talál, a golyók CSAK RITKÁN érnek létfontosságú szervet.

8. Nőként ne  mindig próbáljunk kedvesnek lenni  (Határozottság és bátorság  HAGYD A KEDVESSÉGET! Kockáztatod, hogy megerőszakolnak, vagy megölnek. Ted Bundy, a sorozatgyilkos, jóképű férfi volt és művelt. Mindig a nők szimpátiájára alapozott, és így rabolta el őket. Bottal járt és bicegett; valamin a gépjárművébe történő beszálláshoz segítséget kért.

9. Emlékezzünk arra a síró kisbaba történetére. Egy nő meghallotta, hogy sír egy kisbaba az ajtaja előtt. Ahelyett, hogy kinyitotta volna az ajtót, hívta a rendőrséget, mivel az eset nagyon furcsának tűnt számára. A rendőrség válasza nem is váratott sokat magára: "A legfontosabb, hogy semmi esetre se nyissa ki az ajtót!"
    Utána úgy tűnt neki, hogy a baba az ablak alá mászott. Félt, hogy a baba kimászik az utcára, és elüti egy autó. A rendőr ismételten azt mondta neki: "NE NYISSON AJTÓT. Lehetséges, hogy egy sorozatgyilkos próbál meg így a lakásba behatolni azzal, hogy egy felvett gyerek sírást játszik le, így hatva a nők érzelmeire."
    Megerősítette, hogy már több nő is tett bejelentést síró gyerekről, amikor egyedül voltak éjszaka otthon!
    Kérem, NE NYISSON AJTÓT, ha gyereksírást hall. Az üzenetet valószínűleg komolyan kell vennünk, mivel a gyereksírós történetet a legutóbbi amerikai "Top körözöttek" televíziós programban is leadták, melyben egy louisiana-i sorozatgyilkosról beszéltek.
Még egy tanács: sose azt kiáltsd, hogy "Segítség", hanem azt, hogy "Tűz van"
(Nagyon okos !) Az emberek kimennek, ha tűz van, de ritkán, ha segíteni kell. És ez a támadót is megzavarhatja, mivel azt hiheti, hogy bolonddal van dolga és otthagyhat a helyszínen. (forrás: nők önvédelmi képzése).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése