2023. február 28., kedd

NOSZTALGIA - Utazás Kiállítás és Vásár, Budapest 2014. február 27. - március 2. (4/1.)

                   Öt földrész 45 országából 500 kiállító mutatkozott be több mint 30 ezer négyzetméteren az idei 37. Utazás nemzetközi turisztikai kiállítás és vásáron.

            A kísérő rendezvények – a Karaván Szalon, a III. Afrika Expo és Vásár, Vital Expo és a VII. Port.hu BringaExpo – teszik még gazdagabbá a kőbányai vásárközopontban rendezett kiállítást.
            A rendezvény idei külföldi díszvendége Tunézia, belföldi díszvendég a kultúra városa, Pécs, a kulturális területről pedig Matyóföld a kiemelt régió. Az első nap, csütörtökön, a szakmáé volt a főszerep, a többi napokon a vásárlátogatóké. 


          Láss Afrikát – expó és vásár: A III. Afrika Expo és Vásár, az Afrikával foglalkozó szervezetek kiállítása az Utazás egyidejű rendezvényeként 500 négyzetméternyi területen mutatja be az egzotikus kontinenst, melynek több mint egymilliárdnyi lakosát 15 ország képviseli.


           Pécs: Nagy Csaba, Pécs alpolgármestere szerint településüket a kultúra városaként szeretnék erősíteni, amit a folyamatos fejlesztések is alátámasztanak. Márta István, a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. ügyvezetője a bemutatásra kerülő Zsolnay Kulturális Negyedre hívta fel az érdeklődők figyelmét.
 





         Bringán, drótszamáron: Új, modern „drótszamarak” bemutatóján kísérhetik figyelemmel az érdeklődők, hogy milyen technikai-technológiai fejlődésen ment keresztül ez a szakág. Új bringaprogramokat is közzé tesznek a szakterület képviselői.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése