Hozzávalók:
- 60 dkg sertéskaraj
- 3 dkg vaj
- 1 kávéskanál őrölt borsfű
- 2 evőkanál vörösborecet
A salátához:
- 2 fej saláta
- 2 evőkanál vörösborecet
- 3 evőkanál olaj
- 4 borsfűág
- őrölt bors
- só
- 3 dkg vaj
- 1 kávéskanál őrölt borsfű
- 2 evőkanál vörösborecet
A salátához:
- 2 fej saláta
- 2 evőkanál vörösborecet
- 3 evőkanál olaj
- 4 borsfűág
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A vajat és a borsfüvet simára keverjük, és
sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a húst bekenjük, majd olajjal kikent tepsiben
megsütjük. Amikor kész, felszeleteljük, és kihűtjük. A zsírját ecettel jól
elkeverjük, és áttörjük. A salátákat leveleikre szedjük, megmossuk,
lecsöpögtetjük, és hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A babot és a zöldbabot
8-10 percig sós vízben roppanós puhára főzzük, majd lecsöpögtetjük.
Salátástálban az olajat, az ecetes sült
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése