2022. június 23., csütörtök

Hét éve történt - Magasra tette a mércét a Jolly-Joker

Beindult a nyári évad Alsóörsön

Kiváló választás volt a szervezőktől, hogy a tavaly már megszeretett győri fiúk nyitották az idei szezont. A szellemes összekötő szövegek, a közvetlenség, a karaoke teszi közkedvelté a nyolc éve alakult együttest.
Szerencsés volt a helyszín megválasztása is. A strand zöld gyepén heverészve, a Balaton partján ülve, a környező vendéglátóhelyeken fogyasztgatva mindenki megtalálta a kedvére valót. A gyerekek ugrálgatását fokozatosan felváltotta a felnőttek táncolása, majd tizenegy óra körül a diszkóba igyekvő fiatalok frissítették a táncplacc közönségét.
A program fő erénye, hogy magyar zenét játszanak, a közkedvelt nosztalgiazene mellett mai népszerűeket is. Egyáltalán nem volt zavaró, hogy a Hungária, az Edda Művek, az R-GO, a P Mobil, az Első Emelet, Charlie, a Magna Cum Laude, Cserháti Zsuzsa, Takács Tamás stb. váltogatta egymást. Megállás nélkül ömlött a rock and roll, az andalító zene, a kemény rock, a kacsatánc, a medvecsalogató román népdal (Én vagyok a numerakirály), az Elhagyom a várost, a Korda-paródia.
A karaoke is kiválóan illet a műsorba. Ahogy sötétedett, egyre többen vállalkoztak az éneklésre. Kitűnt Svéd Péter (Budapest) Afrikáról énekelt száma, de kiemelkedett erőteljes, bátor, kellemes előadásmódjával (a képen bal szélen még a közönség soraiban bátorságot gyűjtő) Wittenberger Sándor (Dunaalmás) Csao ban bino és a Kölyköd voltam c. dalok előadásával.
         (A bejegyzés 2013. június 23-án készült.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése