Hozzávalók
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 30 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- rumaroma ízlés szerint
- 2 teáskanál kakaópor
- A töltelékhez
- 25 dkg gesztenyemassza
- 15 dkg margarin
- rumaroma ízlés szerint
- 10 dkg cukor
- 1 doboz mascarpone
Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, valamint kikeverjük a krém alapanyagait. Ha a tészta
nem akar összeállni, önthetünk hozzá egy kicsi tejet. Két, egyenként kb. 25 x
20 cm-es téglalapokká nyújtjuk a
tésztát. Megfelezzük a krémet, és a két téglalapot egyenként megkenjük vele.
Szorosan feltekerjük a megkent lapokat, és hűtőben egy éjszakát pihentetjük.
(Forrás: Erzsó)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése