2023. szeptember 17., vasárnap

Az emberek teljesen elhülyülnek? Jó lenne megfogadni az okos tanácsokat!

Németországban hivatalossá vált a harmadik nem

            Tavaly novembertől a német szülők meghatározatlan neműként is anyakönyveztethetik újszülött gyermeküket. Ez volt az első ilyen törvény Európában. 
            2013. november 1-jétől a német születési anyakönyvi kivonatokban a férfi és nő megjelölés mellett a "meghatározatlan" kategória is életbe lépett, így aki bizonytalan nemi jellemzőkkel születik, később eldöntheti, milyen neműként szeretne élni. Az új törvény azt is lehetővé teszi, hogy valaki akár egész életében ne azonosuljon a férfi vagy a női nemmel. A változtatás csak a születési dokumentumokat érinti, a személyi okmányokban egyelőre csak férfi és nő kategória szerepel - írja a Spiegel Online.
            "Harmadik nem" Nepálban, Indiában, Ausztráliában és Új-Zélandon létezik hivatalosan. Az Európai Unióban Finnország tett jelentős lépéseket a nemi kategóriák kitágítása terén, ám konkrét törvényi változás egyelőre nincs kilátásban. 
(Forrás: Megan's Sociology Blog; 2013. 08. 22. 16:19 Magyar Kurír) 


Téma, 2013. szeptember 18.



         Tökéletes példa a németek hülyesége az európai gondolkodás elkorcsosulására. Az ott lakó 5 millió iszlám vallású török például ezzel a baromsággal nem tud mit kezdeni. Több iszlám országban a melegeket halállal büntetik. És sehogy sem fér a fejében Alinak, hogy a kisfia, a Musztafa hogy lehet harmadik nemű. Persze, nem tanul meg még németül sem - idegen testként él Németországban. És szaporodik. Az idén az első osztályba beiratkozott gyerekeknek egynegyede nem német!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése