2020. október 7., szerda

Putyin és a munkásember

Putyin születésnapjára - 1952. október 7.

Nagyon tetszik nekem ez az igaz történet. Ha nem vigyáz magára Putyin, még Mátyás király lesz belőle! (2013-ban történt.)
Vlagyimir Putyin még előző ciklusában államfőként elment egy gyárba. Ott nagy tömeg várta. Egy munkás vette a bátorságot, és kilépett, odament Putyinhoz. Mindenki kővé dermedt (még a testőrök is!!!), hogy mit akar. A koma mondta, hogy élete legnagyobb eseménye a Putyint ilyen közel látni, sőt beszélni vele. Mert neki Putyin volt és ma is a példaképe. Ő olyan szeretett volna lenni mindig, mint Putyin. Stb.
Vlagyimir Putyin olyan ember, aki azonnal feltalálja magát. Szemmel láthatóan tetszett neki a mindenki által érzékelt „nem előre megrendezett” találkozás, és válaszolt: nagyon örül, hogy tudtak beszélgetni. És mit kíván tőle emlékül. A koma azt mondta, hogy az óráját. Putyin gondolkodás nélkül levette, és odaadta a szivarnak. Az megköszönte, visszament a tömegbe - Putyin pedig tovább ment a program szerint.
Elment Putyin, mindenki meg akarta nézni az órát. Valaki kiderítette, hogy egy kiváló svájci óra, akkori magyar pénzben másfél millió forintot ért (ma kettőt). A koma teljesen elbámult, és visszaküldte Putyinnak az órát, mondván ilyen drága órát nem fogadhat el! És elnézést kér!
Persze Putyin visszaküldte neki, hogy használja egészséggel.
Természetesen az egész világsajtót bejárta a hír, a svájci márka pontos nevének megjelölésével. (Állítólag a svájci cég dörzsölte a kezét a hatalmas ingyen reklámért, és egy ugyanolyan órát küldött Putyinnak ajándékba!)

Putyin mondásaiból

Humor Putyinról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése