Hozzávalók
- 1 kg újburgonya
- 4 főtt tojás
- 5 evőkanál olívaolaj
- 1 citrom
- 10 dkg vegyes zöldsaláta
- 1 evőkanál snidling
- őrölt bors
- só
- 4 főtt tojás
- 5 evőkanál olívaolaj
- 1 citrom
- 10 dkg vegyes zöldsaláta
- 1 evőkanál snidling
- őrölt bors
- só
Elkészítése
Nagy fazékban vizet forralunk, beletesszük a lekapart újkrumplit, és puhára főzzük. A tojásokat negyedekre vágjuk. Az olajat és a citrom levét egy csészében jól összekeverjük, hozzáadjuk a finomra vágott snidlinget, megsózzuk és megborsozzuk. A krumplikat félbevágjuk, az összetépkedett salátalevelekkel együtt tálba tesszük, hozzákeverjük a tojásgerezdeket, és meglocsoljuk az öntettel. Rántott húsok mellé adhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése