2023. március 22., szerda

A Kos jegy szülötte és az utazás - március 21.-április 20.

          Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.
            A tüzes jegyben született Kosokat a forró, napos vidékek vonzzák. A szervezett társasutazások kötöttségeihez azonban túlságosan önfejű és szabadságvágyó, így nekik elsősorban az egyéni utakat javasoljuk, de természetesen nem egyedül, hanem maga választotta társasággal. Úttörő hajlamait akár egy hátizsákos túrán is kiélheti. Egy vérbeli Kos a szabadsága alatt is mindig "akcióban" van. Energikus alkat, nem képes nyugton maradni. Minden alkalmat megragad a mozgásra, legyen az gyalogtúra, hegymászás, kerékpártúra, kirándulás vagy bármiféle sportolás. Ritkán marad egy helyben hosszabb ideig, mindig új úticélok bűvöletében él. Ha útitársad Kos, jobb ha felkészülsz arra, hogy néhány nap alatt éveket kell fiatalodnod, hogy felvedd az ő tempóját. Sőt este a táncparkettem is ő a legkitartóbb. Szereti diktálni az iramot és az irányt is, ráadásul megerőltető lehet igazodni hirtelen ötleteihez. Erőssége a lazaság, a spontaneitás, a határozottság és a vakmerőség. Arra is mérget vehetsz, hogy mellette nem lesz unalmas a nyaralás.
            A Kos jegyhez tartozó országok: Németország, Anglia, Dánia, Franciaország, Szíria, Palesztina, Japán, Jordánia, Bali, Mexikó, Hongkong
            A Kos jegyhez tartozó városok: Nápoly, Verona, Firenze, Velence, Padova, Marseille, Krakkó, Utrecht, Birmingham, Amszterdam, Rio de Janeiro (astronet.hu )
Firenze - Santa Maria del Fiore

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése