2014. szeptember 16., kedd

Kilencek Klubja fotókiállítás megnyitója Kispesten (3/3)

 Mezei-Novák Zita

Orvos-Csenki Ágnes

 Tornyi Ilona

Vinczek György

 A szépszámú közönség egy része

Nagyon finom volt az alkalomra készült torta

A tortának ugyan vége lett, de a kilenc kiállító munkáját látva szép jövőt jósolok azoknak, akik nem csak megkedvelték, hanem meg is szerették a fotózást.

2014. szeptember 15., hétfő

Kilencek Klubja fotókiállítás megnyitója Kispesten (3/2)


Fogarasi László

Furtner Imrémé Zsuzsa

Gábriné M. Marzena

Kovács Enikő

Kurják Fanni
A jelen lévők egy csoportja
(Holnap folytatom)

2014. szeptember 14., vasárnap

Autómodell börzén jártam
 Rigó Endre maga készíti ezeket a szép buszmodelleket. Két évre előre tele a notesze, annyi megrendelése van. Innen is gratulálok neki!
         
 Mindig nevetve mesélgetem, hogy Magyarországon egyetlen hely van, a Bélyegszövetség székháza, ahol jóval több a férfi WC, mint a női (az öt emeletes épületben csak a földszinten, a büfé mellett van női!!!). Ma a fiammal elmentem a havonta megrendezett börzére. Ameddig a szem ellátott autómodell, komoly férfiak, csend és nyugalom! Minden férfitársamnak ajánlom kikapcsolódni, kellemes társaságban lenni. Összesen ennyi hölgyet láttam, ők lehetnek a legbéketűrőbb, legalkalmazkodóbb társak messze környéken!

Kilencek Klubja fotókiállítás megnyitója Kispesten (3/1)

  Színvonalas kiállítással mutatkozott be szeptember 12-én a Kilencek Klubja a Kispesti Művelődési Házban.

A Kispesti Művelődési Ház fotótanfolyamán végzett kilenc fő bemutatta tanulmányai eredményét. Bal oldalon a tanfolyamvezető, Horváth Péter, akinek innen is gratulálok a kiváló eredményhez.
Gábor Ilona, az intézmény igazgatója köszöntőjében külön kifejezte örömét, hogy saját tanfolyamuk résztvevőinek láthatjuk a képeit. Kincses Károly fotómuzeológus szellemes megnyitója a fényképezés műhelytitkaiba is beavatott bennünket. Hihettünk neki, hiszen hat éves kora óta mintegy egy millió exponálás áll a szavai mögött. Nekem külön szimpatikus volt, hogy felajánlotta a kiállítóknak, szívesen elmondja a személyes véleményét is a kiállított képeiről, ha valaki igényli.


Winczek György, Kispest alpolgármestere, mint tanuló mondta el - hasonlóan szellemes stílusban -  tapasztalatait a tanfolyamról. Kiemelte a hölgyek összetartó szerepét, és a tanfolyam vezetőjének a szakmai tudása melletti kiváló pedagógiai érzékét is.
Horváth Péter nagyon örült a külön ajándéknak, mellyel a "tanítványok" lepték meg szeretetük, megbecsülésük jeleként.
(Holnap folytatom)