2018. június 19., kedd

Gesztenyés mascarponés tekercs sütés nélkül


Hozzávalók
  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 30 dkg margarin
  • 15 dkg cukor
  • rumaroma ízlés szerint
  • 2 teáskanál kakaópor
  •  
  • A töltelékhez
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 15 dkg margarin
  • rumaroma ízlés szerint
  • 10 dkg cukor
  • 1 doboz mascarpone

Elkészítése
          A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, valamint kikeverjük a krém alapanyagait. Ha a tészta nem akar összeállni, önthetünk hozzá egy kicsi tejet. Két, egyenként kb. 25 x 20 cm-es téglalapokká nyújtjuk a tésztát. Megfelezzük a krémet, és a két téglalapot egyenként megkenjük vele.  Szorosan feltekerjük a megkent lapokat, és hűtőben egy éjszakát pihentetjük.
(Forrás: Erzsó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése