2018. június 25., hétfő

A citrom jótékony szerepéről

  Tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot!
         Egyesek szerint vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Pedig a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai mellékhatásokat. Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben, vagy teraszon, erkélyen, akkor még ma tedd meg!
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrzött titok; a multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnek el. Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál. Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!
            A citrom egy csodálatos gyümölcs, ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET, 10.000-szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és készíthetünk citromfürdőt, különösen a test befolyásolt területeken (ott ahol rákos).
          Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy     Sokan azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A TÚL MAGAS VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZa, és egy ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!!
         Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET 12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-, és a HASNYÁLMIRIGY-rákoEnnek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését.
          És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM-kivonat alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET."
Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201
Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc
+36-70-398-97-07 www.dezsenyiemese.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése